Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВПрезидентът е български гражданин  като всички

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВПрезидентът е български гражданин  като всички
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: В момента, в който президентът кацне у нас, ще бъде поставен под карантина, защото е контактен

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Президентът е български гражданин  като всички останали с права като всички. Тоест към него ще бъдат приложени нормативните разпореждания такива, каквито са все още. Това, което знаем е, че на 18-и в петък е бил в контакт с ген. Петров, а на 18-и ген. Петров е бил с положителен тест за ковид. Президентът е бил известен за това от началника на защитата ген. Евтимов за това, че е бил контактен с ген. Петров. Какво се е случва оттук-нататък - той ще кацне в България и от този миг той попада в обсега на заповедта като контактно лице. Като такова лице той ще бъде подложен под карантина, ще му бъде препоръчано да му се направи тест за Ковид 19 на летището. Докато не излязат резултатите от теста, той ще е под карантина.

Това заяви на ексклузивен брифинг здравният министър проф. Костадин Ангелов. 

По отношение на екипажа на всички ще им бъде препоръчано да им бъде изработен тест, да се следят и в случай че имат недоволства, да оповестят или на персоналния си доктор, или на РЗИ. Мерките са идентични за всички, уточни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР